Ako podporiť stav zubov? Na toto nezabúdajte!

Zdá sa vám, že vaše zuby sú slabé a máte pocit, že by ich bolo nutné podporiť? V tom prípade tu ste správne! Prinášame vám efektívne tipy a odporúčania, ktoré prinášajú dlhodobé výsledky.

Zuby sa rozhodne neoplatí podceniť. V opačnom prípade by totiž mohlo dochádzať ku vzniku zubných problémov. Aj to je dôvod, prečo sú dôležité pravidelné prehliadky u zubára, ktorý dokáže včas podchytiť problém so zubami. Ak pociťujete, že máte slabé zuby a že by ich bolo fajn podporiť, výborným riešením je výživový doplnok Vinum, ktorý obsahuje bioflavonoidy a vitamín C. Tento výživový doplnok je od výrobcu Naturvita a aj to je dôvod, prečo sa považuje za vysoko kvalitný a efektívny.

Správne čistenie zubov

Existuje mnoho druhov techník čistenia zubov, ktoré sú vhodné pre konkrétne problémy. Pokiaľ sa naučíte správnu metódu čistenia zubov, máte vyhraté. Budete tak presne vedieť, ako si čistiť zuby správne a svojim zubom tak neuškodíte. Práve naopak. Dodáte im presne to, čo potrebujete. Správnu metódu čistenia zubov sa naučíte u dentálneho hygienika, ktorý vás zároveň naučí aj ako používať jednotlivé pomôcky.

Vyhýbajte sa sladeným nápojom

Ak chcete podporiť silu vašich zubov, určite vám odporúčame vyhýbať sa sladeným nápojom. Tie vašim zubom rozhodne neprospievajú, práve naopak. Z dlhodobého hľadiska je o nich známe, že dokážu výrazným spôsobom oslabovať sklovinu zubov, kvôli čomu dochádza k zvýšenej lámavosti.

Taktiež sa odporúča používať ústne vody a zubné pasty, ktoré obsahujú dostatok fluoridov. Tie dopĺňajú živiny zubom, vďaka čomu sú silnejšie a odolnejšie. Zuby tiež môžete posilniť tým, že budete konzumovať stravu bohatú na živiny. Napríklad, riešením môže byť zaručene zelenina, ovocie, vajcia, celozrnné výrobky, droždie, orechy alebo ryby. Jednoducho potraviny, ktoré obsahujú dostatok vitamínov, minerálov alebo vlákniny.

Napsat komentář

Close