Veľký Meder Spa je ideálnym miestom na oddych pre seniorov, rodiny s deťmi a mladými ľuďmi

Veľký Meder a jeho okolie patria medzi najznámejšie a obľúbené oblasti na južnom Slovensku, kde môžete stráviť príjemnú letnú dovolenku. V tomto regióne sa nachádzajú slávne lokality ako veľký Meder, plavecký bazén Dunajská Streda, Číčov a bazény Topoľníky.

Slávne Kúpeľné mesto Veľký Meder so zaujímavou históriou a Jewel-liečenie termálnej vody. Termálna voda Veľký Meder Južné Slovensko má blahodarné účinky na hojenie ochorení kĺbov, ochorení chrbtice a svalovej únavy a celkovo pomáha regenerovať organizmus. To pramení z hĺbky 1500 m, z dvoch jamiek (z jednej studne do vody s teplotou 56,5 ° C, z druhej studne vody pri teplote 76,5 ° C).

Vydajte sa do kúpeľného mesta Veľký Meder a choďte do termálneho bazéna, kde si môžete oddýchnuť v ôsmich bazénoch s liečivou vodou.

Termálne kúpele Slovensko Veľký Meder (termálne Corvinus) v krásnom prostredí lesa parku. Celoročná prevádzka krytých bazénov, Krytý bazén s prepojením na bazén vonku, Solárium, Masáže, tobogány, vonkajšie bazény, pláž, Detské a plážové ihrisko.

Termálny bazén s ôsmimi bazénmi

Hlavným lákadlom veľkého Meder je termálny komplex Corvinus, ktorý ponúka 8 bazénov s termálnou liečivou vodou. Nachádza sa hneď vedľa termálneho hotela Varga a nového Aqua hotela.

Všetkých 8 bazénov má termálnu vodu s teplotou 26-38 ° c, ktorá má blahodarné účinky na muskuloskeletálny trakt, chrbticu, svaly a regeneruje ľudský organizmus.

Vonkajšie bazény Veľký Meder termálne kúpalisko

Vonkajšia oblasť ponúka:

  • Tobogány
  • Bazén 25 ° c
  • Taliansky bazén s toboganmi 28 ° c
  • Detský bazén 33 ° c a rekreačný bazén s hydromasážou a vodopádmi 36 ° c
  • Veľká pláž, Detské ihrisko, športový kurt,
  • Rekreačný bazén 31-35 ° c

Krytý komplex termálnych bazénov ponúka bazén s bazénmi:

  • 25 metrový bazén so štyrmi jazdami
  • Bazén v atypickom tvare s rozlohou 290 m ² a teplotou 30 ° c, v ktorom sa nachádza bublinový bazén-16 m ² s teplotou 33 ° c
  • Detský bazén s atrakciami-20 m ² s teplotou 30C
  • Sedací bazén-550 m ² s teplotou vody 37 ° c, ktorá je čiastočne pokrytá a od 2/3 vonkajší rekreačný bazén s hydromasážou a vodopádmi na 483 m ² s teplotou vody 34 ° c
  • Rodinný bazén s rozlohou 369 m ² s teplotou 32 ° c, ktorý ponúka množstvo vodných hier a zaujímavostí.
  • Okrem 4 bazénov ponúka návštevníkom 2 celoročné tobogány so svetelnými efektmi-červený krúžok dĺžka 66, 7m, čierna LED dĺžka 67, 5m

Tobogány šialenstvo v velké Meder

  • Návštevníci zažijete fantastické chvíle a výhody adrenalínu na Sánkánskej šialenstvo pri termálnom bazéne Veľký Meder.
  • Vnútorné tobogány sú zadarmo.
  • Tobogány vonku sú spoplatnené. Jazda na toboganoch je možné po vložení úveru na čip náramok v pokladni bazéna. Akonáhle úver bol vyčerpaný, môže byť doplňovaný. Nevyčerpané množstvo nie je možné účtovať.
  • Krytý komplex termálny bazén okrem 4 bazénov tiež ponúka návštevníkom Bubble Bath, Masáže, biosolarium, saunový svet, BIOPTRON ošetrenie, kozmetický salón, magnetoterapia BEMER, Thermoacupresúrne masážne lôžko Ceragem, Bufetová reštaurácia a Bar.

Veľký Meder letná sezóna

V sezóne majú návštevníci veľký Medera 9 bazénov s vodným povrchom 3 400 m ². Aby bol pobyt našich hostí príjemnejší, ponúkame tiež reštaurácie a bufety so širokým výberom jedál a nápojov, 3 tobogány, aquaaerobik, športové ihriská, ostrovné drobky, elektroautá, Stolný tenis a detské ihriská.

TARZANIA Veľký Meder najdlhšia lanovka na Slovensku sa nachádza v lesnom parku neďaleko termálneho kúpaliska medzi Dunajskou Streda a Komárnem, 10 km od maďarskej hranice a 65 km od Bratislavy. Celkovo existuje 650 metrov prekážok rozdelených do dvoch trás. K dispozícii je tiež cesta pre najmenšie lezenie na najlustiest Tarzančekov, takže prídu do svojej rodiny s deťmi. Vďaka širokej škále služieb a atrakcií termálneho kúpaliska a možnosti ubytovania v penziónoch, hoteloch, apartmánoch a turistických ubytovne je ideálnou príležitosťou pre školské výlety a firemné podujatia.

Tipy na výlety v lokalite velké Meder

Vodný mlyn Kolárovo

Prírodný komplex-plávajúci vodný mlyn sa nachádza v blízkosti mesta Kolárovo v juhozápadnej časti Žitného ostrova. Oblasť leží na polostrove, ktorého hranice tvoria toky malého Dunaja a Vah z jednej strany a mŕtve rameno malého Dunaja na druhej strane. Bol postavený ako súčasť kultúrnej pamiatky plávajúce mlyn na území, zloženie flóry a fauny je typický zástupca ekosystému Floodwood lesa.

Nitriansky hrad

Nitriansky hrad je najznámejším medzníkom mesta Nitra a národnou kultúrnou pamiatkou. Je sídlom Nitrianskeho Bishiculture. Počiatky hradu siahajú až do 9. Storočia do obdobia Veľkej Moravy. V mocnej Kazematoch je dnes súčasťou najstarších opevnení hradu od 9. storočia sa kostrové pozostatky z bývalej nekropolis. Najstaršia časť hradu zahŕňa aj nádvorie s hradom dobre, kde sa nachádza zrekonštruovaná veža Vazilova. Katedrála kostola svätého Emeramu je výnimočnou pamiatkou.

Napsat komentář

Close